La Randulina in Ramosch

In 2013 maakten we plannen om naar Italië te emigreren. De eerste logische stap voor ons was om uiteraard de taal te leren. Bij wie kan dat beter dan bij Yvette. Het bleek een schot in de roos. Niet alleen leerzaam maar ook erg leuk om te doen. 

Na 5 jaar met veel plezier in Italië te hebben gewoond verhuizen we deze maand naar Zwitserland waar we Familiehotel La Randulina in Ramosch gaan uitbaten. Een heerlijke plek op de grens van Italië en Oostenrijk waar men 4 talen spreekt. Duits, Engels, Italiaans en Reto-Romaans. Genoeg opties dus om de talenknobbel te prikkelen. Op 900km van Utrecht een ideale tussenstop voor wie graag een aantal dagen in de Alpen wil verblijven. Neem gerust een kijkje op onze website, www.larandulina.com of volg ons via social media!

Voor onze mede-studenten van Yvette bieden we eenmalig een mooie korting van 10% aan op een verblijf in 2025 bij Familiehotel La Randulina. Met de kortingscode 5773-2300 kun je via onze website een verblijf bij ons boeken. 

Wij wensen jullie allen een fijn schooljaar en laat het enthousiasme van Yvette jullie aansteken, dan komt het zeker goed!

A presto!

John, Ilona e Luna van Loef