Hartige cantuccini-koekjes

Ingrediënten

  • 200 g bloem
  • 80 g Parmigiano Reggiano (geraspt)
  • 60 gr melk
  • 50 g walnoten (gehakt)
  • rozemarijn
  • 1 ei
  • 50 gram extra vierge olijfolie
  • 1 theelepel gist voor hartige taarten (I Pizzaiolo)
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

Doe de bloem met het bakpoeder in een kom en voeg het ei, de olie, de melk en de kaas toe.

Meng goed en voeg de gehakte walnoten toe tot het mengsel goed gemengd en compact is. Maak 1 of 2 platte broden en bak ze ongeveer 40 minuten in een hete oven op 180°C, maar hou het in de gaten!! Als de tijd verstreken is, laat ze dan even afkoelen en snijd ze in plakken van ongeveer 2 centimeter breed en zet ze terug in de oven voor de laatste bruining gedurende 5/10 minuten